Anasayfa - Blog

Blog

30.03.2019

Havalandırma Nasıl Yapılmalıdır?

Ortak kullanım alanlarında ve kapalı kalan mekanlar da havalandırma yapılmazsa, bu alanlarda yaşamak imkansız hale gelir. Bu durumlar için MİRSA Havalandırma olarak uzman kadrolarımız sizlere profesyonel havalandırma sistemlerini kullanmayı tavsiye ediyoruz.

Bir ortamda bulunması gereken hava miktarı, mekanın hacmine, kullanım şekline ve sürekli bulunan insan sayısına göre değişir. Bu nedenle her ihtimal göz önünde bulundurularak, havalandırma için en ideal proje hazırlanır.

Havalandırma gereksinimine göre belirlenecek olan havalandırma seçenekleri, her zaman en iyi şekilde düşünülerek yapılır. Çünkü bir spor salonu ile bir restoranın havalandırma ihtiyaçları aynı olmayacaktır.

MİRSA Havalandırma servisi, tamiri, bakımı hizmetleri

Firmamız uzman kadrosu ile havalandırma ürünlerinin satışını yapmakta ve Servis hizmeti sağlamaktadır. İhtiyaçlarınızı bizlere ulaşarak ilettiğiniz anda, keşif ekibimiz adresinizi ziyaret ederek yapacakları ölçümler sonrasında gerekli olan havalandırma sistemi hakkında bilgi vereceklerdir.

Her türlü ısıtma, soğutma havalandırma sistemlerinin satışı ve montajını firmamız ve uzman personelimiz tarafından yapılmaktadır.

Tüm işletme ya da yaşam alanlarının havalandırma ihtiyaçlarına çözümler buluyoruz.

Yakın tarihte işletmelerinin değişen ruhsat mevzuatlarında yapılan değişiklikler sebebi ile tüm işletmelerin havalandırma sistemi kullanmaları mecburi hale getirilmiştir.

Çalışma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı gibi pek çok bakanlıkta işletmeler de gerçekleştirdikleri sıkı denetimler ışığında insan sağlığına çok büyük zararları olan havalandırmasız ortamların ve havalandırma problemlerinin olup olmadığını tespit ederek gerekli işlem, uygulama ve cezalandırmaları yapmaya başlamıştır.